Українцям розповіли, коли настане справжня весна.

У країні продовжують спостерігатися температурні гойдалки і опади у вигляді снігу, мокрого снігу і дощу. Все говорить про те, що зима не хоче поступатися своїм місцем весні, Але незабаром їй все-таки доведеться залишити Україні в спокої. На цей рахунок міститься інформація в сюжеті "ТСН".

Стало відомо, коли в Україну прийде справжнє весняне тепло, фото: YouTube

Довгоочікуване весняно тепло синоптики обіцяють вже наприкінці березня. До тих пір доведеться ще трохи потерпіти негоду, наприклад, у вигляді дощів. Так, сьогодні парасольки знадобляться практично всім українцям, а в середу в країні взагалі засніжить і температура почне помітно опускатися, щоб до п'ятниці в більшості регіонів прийти до мінусових позначок.

Тому поки українцям не варто ховати далеко теплий одяг, оскільки він напевно ще стане в пригоді і не раз. Водіям теж слід бути обережними на дорогах, бо негода буде значно погіршувати видимість.

українцям розповіли про негоду до кінця березня, фото: Слово і Діло

До цього провідний синоптик Українського гідрометцентру Наталія Голеня вже говорила про те, що до 16 березня включно, буде ще відносно тепло, а з 17 березня в країні знову почнуть погіршуватися погодні умови.

До слова, похолодання 17-18 березня в Україні буде обумовлено впливом чергового циклону, який ще принесе дощі і мокрий сніг. При цьому температура повітря вдень становитиме приблизно 0-5 градусів тепла, а в нічний час очікуються морози від 2 до 7 градусів.
Раніше "Hyser" писав про те, що українців попередили про березневі погодні гойдалки, рано ховати теплий одяг.

Також наш портал повідомляв, що в Україну йдуть снігу і похолодання. Названо дати.

Нагадуємо, що синоптик засмутив українців прогнозом, згідно з яким, про спеку можна забути. Наприклад, на Великдень пообіцяв сильний холод і морози періодами.