В Україні свій перший авіапереліт здійснила нова компанія.

Так, в Україні на арену вийшла нова компанія з авіаперевезень. Її назва Bees Airline. НЕ так давно вона офіційно отримала сертифікат експлуатанта від Державної авіаційної служби України. Найближчі рейси анонсовані в курортні міста Єгипту. Про це повідомляти прес-служба ДП "Украерорух".

Це говорить про те, що тепер українці зможуть скористатися послугами ще однієї компанії з авіаперевезень. Конкуренція на цьому ринку значно зростає і це означає, що тепер сервіс може бути краще. Адже кожна компанія захоче роздобути собі більше клієнтів. А головне - більше задоволених клієнтів.

Базовим аеропортом перевізника будуть "Жуляни"(Міжнародний аеропорт "Київ" імені Сікорського).

Перший літак авіаперевізника вилетить 18 березня за маршрутом Київ – Шарм-ель-Шейх – Київ, а з 19 березня будуть виконуватися рейси з Києва в інший єгипетський курорт – Марса-Алама.

Крім того, ця компанія має і амбітні плани відомо, що вже з квітня місяця 2021 року керівництво Bees Airline планує запустити перельоти до Кенії.

Нагадаємо, що компанія Bees Airline була офіційно зареєстрована в 2019 році.

Згідно з даними на офіційному сайті авіакомпанії, її парк складатиметься з двох повітряних середньомагістральних суден типу Boeing 737-800 NG на 189 місць 2010 року випуску. Вже навесні авіакомпанія поповниться ще двома повітряними суднами. Це означає, що компанія зможе здійснювати ще більше перевезень. Тому для українців вже незабаром буде набагато більше вибору на квитки. Вони зможуть полетіти в інші країни в короткі терміни.

Раніше Hyser писав про те, що Нова авіакатастрофа з Ан - 26 змусила українців згадати про горе.

Також писали, що Україна бере на озброєння Легендарні американські винищувачі F-15.

Нагадаємо, що літаки НАТО імітували атаку над Чорним морем, перші подробиці події.