Одеситка придбала в магазині ковбасу, в якій завелися черви

Користувачка мережі опублікувавла відеоролик, на якому видно, як в "домашній" ковбасi, яку вона купила в магазині, вона виявила черв'яків. Вона також зазначила, що не очікувала, що подібне зможе купити в не найдешевшій ковбасі, яку часто купує для дітей.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що лікарі розповіли українцям, який суп вважається найшкідливішим для організму, навіть незважаючи на те, що самі по собі супи є важливою складовою нормального раціону людини.

Найшкідливішим для людського організму супом є солянка. Вся справа в тому, що вона перенасичений інгредієнтами, які несуть шкоду для організму. Наприклад, в цей суп часто кладуть кілька видів м'яса, в числі якого і м'ясо промислового виробництва, копчене м'ясо, солоні огірки. Через це блюдо є занадто калорійним.

У зв'язку з цим експерти не рекомендують вживати солянку людям, які страждають від серцево-судинних захворювань. У той же час медики рекомендують українцям їсти звичайний овочевий суп, причому не гарячим, оскільки це шкідливо для шлунка, а теплим. У ньому не так багато жиру, велика кількість клітковини, насичує організм і рятує від переїдання і ризику появи зайвої ваги.

Від калорійних і жирних супів також рекомендують відмовитися особам, які мають підвищений рівень холестерину. Також не рекомендується вживати супи на грибному бульйоні, особливо людям, у яких є хвороби шлунково-кишкового тракту.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що експерти пояснили українцям, які звичні напої можуть допомогти впоратися з підвищеним артеріальним тиском, який зустрічається у великої кількості людей.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українцям розповіли, яким чином завдяки спеціальному посуді вони можуть заощадити на газі при готуванні. При цьому обов'язково мати лічильник газу.

Також "Hyser" писав, що медики попередили українців про небезпеку і розповіли, які напої ні в якому разі не можна припиняти пити, щоб не нашкодити своєму здоров'ю.