У центрі Одеси 13 березня сталася надзвичайна подія

Вибух у містах час від часу можуть відбуватися не по злому наміру, в несподіваних місцях і з незвичайних причин. Один з таких вибухів сьогодні, в суботу, 13 березня стався в центрі Одеси. Про це свідчить відеоролик, опублікований на Youtube.

Повідомляється, що вибух стався неподалік від парку Горького, на перетині вулиць Героїв Крут і Космонавтів. Вибух перелякав очевидців, вони викликали на місце подію рятувальників і відобразили на відеоролику наслідки вибуху.

Прибулі на місце співробітники Державної служби з надзвичайних ситуацій змогли з'ясувати, що під землею сталося замикання в електромережі, яке і стало причиною вибуху. Постраждалих внаслідок інциденту немає. Очевидці розповіли, що вибух був не особливо потужним, зате супроводжувався гучною бавовною.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що 10 березня в Бердянську Запорізької області, вранці, приблизно о 9 годині ранку, в одному з дев'ятиповерхових житлових будівель прогримів вибух. В результаті загинуло двоє чоловіків 50 і 60 років, ще одна жінка отримала травми і була госпіталізована в медичний заклад.

Виклик до місцевого відділення Національної поліції надійшов практично відразу після вибуху. Прибулі на місце події правоохоронці змогли з'ясувати, що в квартирі, в якій стався вибух, спрацював невідомий вибухонебезпечний пристрій. Передбачається, що це була бойова ручна граната, з якою необережно звертався хтось із загиблих.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що правоохоронці розповіли про те, що в одному зі столичних спальних районів стався потужний вибух, через який в навколишніх будинках розбилися вікна.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Донецьку згорів популярний в місті гастро-паб "Свиня", який знаходився неподалік від резиденції глави самопроголошеної Донецької Народної Республіки Дениса Пушиліна.

Також "Hyser" писав, що у Росії, в місті Нижній Новгород, 26 лютого стався вибух багатоповерхового будинку, в результаті чого кілька людей опинилися під завалами.