У Молодик, який буде в цю суботу, 13 березня, можна привернути до себе удачу і прихильність зірок

Про те, що новий місячний місяць починається в цю суботу, і триватиме до понеділка, 12 квітня, а за прогнозами астрологів саме цей період особливого сприятливий, якщо перед Молодиком провести нехитрий обряд, передаває у своєму YouTube-каналі голова школи Астропсихології, Олена Осипенко.

За словами Осипенко, щоб перший місяць весни цього рік був максимально успішним, достатньо провести прості маніпуляції, і сформувати сприятливий ґрунт для позитивних подій, але потрібно вибрати правильні дні. Зокрема, молодик саме та дата, що робить доброчинний вплив як на фізичний, так і на емоційний стан, який буде відчуватися протягом декількох днів. Однак, без цього обряду, можна відчувати хворобливу слабкість, мігрені та загальний занепад сил. Не варто намічати на ці вихідні й будь-які важливі справи, тому, що це може додатково зіпсувати настрій.

Астрологічний прогноз. Фото: скріншот YouTube-відео.
Астрологічний прогноз. Фото: скріншот YouTube-відео.

Астролог рекомендує, в суботу, 13 березня, в першій половині дня за київським часом, зосередитися на благому настрої, думати тільки про позитивні речі, і намагаючись випускати тільки добрі флюїди. В цьому випадку, можливо, вийде створити ауру успіху і щастя, яка буде супроводжувати вас цілий місяць. Якщо Ви сформулюєте, чого ж саме бажаєте від молодика, і подякуйте вищі сили за все, то саме за цей стан віри і подяки, все найсвітліше і добре перейде в новий місячний місяць.

Також бажано, в ці години, заздалегідь скласти список справ, які охоплять період з 13 березня по 12 квітня, бо це єдиний ідеальний час, коли можна запрограмувати вдале закінчення все творчих задумів і планів. А всі рекомендації астролога доступні трохи нижче.

До слова, раніше "Hyser" писав про те, що ж саме мають на увазі моменти, в які чоловік цілує жіночу руку.

Також раніше "Hyser" повідомляв про те, що астрологи назвали найбільш "жіночні" знаки зодіаку серед чоловіків.

А до цього "Hyser" розповідав про те, які знаки зодіаку найкраще, і швидше, зроблять ремонт у власному будинку.