Синоптики поділилися прогнозом погоди в Україні на вихідні.

Очікується, що похолодання злегка відступить і 13-14 березня в країні помітно потеплішає. Все завдяки впливу південно-західного вітру. Відповідну заяву зробила синоптик Наталка Діденко у своєму Facebook.


За її словами, 13 березня в країні триматиметься температура повітря в межах +6 +9 градусів, Правда на Сході термометри покажуть трохи менше - +1 +4 градуси, зате в південній частині України буде аж +8 +11 градусів. Однак найтепліший день сьогодні видасться в західних областях, де очікується +9 +14 градусів.

Головне, що незважаючи на те, що сніг і мокрий сніг спостерігався минулої ночі по смузі від Харківщини, Сумщини, через Дніпропетровську область до півдня України, - вдень опадів не передбачається. У Києві сьогодні опади теж припиняться, а сильний вітер ослабне, а ось в неділю вітер знову посилиться і принесе потепління до +5 +9 градусів.

без опадів не обійдеться на вихідні, але в основному буде тепло, фото: РБК-Україна

У неділю ж, 14 березня, в Україну нагряне атмосферний фронт з північного заходу Європи, який принесе з собою дощі в західні області України. Також опади у вигляді снігу та мокрого снігу в цей день прогнозуються в Карпатах, а на решті території пануватиме суха погода.

Однак 15 березня згадані опади доберуться до півночі та центру України.


Раніше "Hyser" писав про те, що синоптики попередили про погіршення погодних умов в Україні.

Також наш портал повідомляв, що синоптики розповіли, коли в Україну прийде справжня весна. Природні процеси переходу погоди нестабільні, тому терміни настання весни можуть зрушуватися.

Нагадуємо, що буде холодно на Великдень і морозить у квітні. Синоптик засмутив українців прогнозом, згідно з яким, про спеку можна забути.