Відома українська телеведуча телеканалу "1+1" Лідія Таран показала українцям мобільний госпіталь, який розгорнули в Івано-Франківській області в селищі міського типу Богородчани.

Фото і відео Лідія Таран опублікувала на особистій сторінці в соцмережі Instagram.

За словами ведучої вона приїхала на місце за годину до того, як повинні привести перших пацієнтів з коронавірусною інфекцією.

Такі ось намети для хворих змушені були встановити, оскільки лікарні області переповнені й пацієнтів просто нікуди госпіталізувати. Мобільний госпіталь повністю обладнаний, в ньому є все необхідне.

"Місце, якого б краще не було. Через годину сюди привезуть перших ковідних. Тому що більше вже нікуди!",- написала Лідія Таран.

На фото поруч з телеведучою позує керівниця мобільного госпіталю Віра Редькіна.

Як зазначила Таран, лікарі - неймовірні люди, які заслуговують найбільшої поваги. Вона підкреслила, що їх потрібно берегти як нікого іншого.

Телеведуча звернулася до українців і закликала їх робити все можливе, щоб таких місць в Україні більше не було.

"Робіть все від вас залежне, щоб цей госпіталь став єдиним додатковим місцем для хворих", - закликала громадян українська журналістка.

Раніше "Нyser" писав про те, що Алла Мазур розповіла, як почувається після вакцини від коронавірусу.

Також наш портал повідомляв, експерти в один голос твердять про необхідність карантину, оскільки в іншому випадку буде медичний колапс.

Нагадуємо, у НАН вважають нову хвилю коронавірусу в Україні більш смертельною.