Українська компанія, що надає послуги експрес-доставки документів, вантажів і посилок "Нова пошта" з 20 березня підвищує тариф на базові послуги доставки на 5 гривень.

Керівництво пошти зазначає, що на такий крок вони не хотіли йти, проте подорожчання відбулося в силу об'єктивних причин таких, як підвищення цін на бензин, комуналку, інфляція та інше, пише "Главком".

У "Новій пошті" заявили, що розуміють всю складність сформованої економічної ситуації, яку викликала пандемія коронавірусної інфекції, тому довгий час тарифи свідомо не підвищувалися. Однак, працюючи на межі можливостей і допомагаючи в боротьбі з ковід, керівники розуміють, що подорожчання неминуче. У зв'язку було вирішено незначно збільшити тарифи на власні послуги.

Повідомляється, що з 20 березня діятимуть підвищені тарифи. Тариф на базові послуги доставки підвищується на 5 гривень, а тариф на упаковку підвищується на 1-6 гривень.

Разом з тим додаткова плата за ручну обробку при відправці посилок розміром від 70 см по одній зі сторін відправлення за умови упаковки згідно з правилами упаковки пошти буде скасована.

Такі посилки будуть транспортуватися згідно з базовими тарифами, але основна їх умова - це упаковка в коробку, гофрокартон або плоску основу.

Раніше Hyser писав про те, що "Нова Пошта" показала, як доставляє міжнародні посилки.

Також Hyser повідомляв, як заощадити на вартості послуг "Нової Пошти".

Нагадаємо, що "Укрпошта" продає будівлю Головпоштамту.