Голова держави привітав українців з 8 березня

Сьогодні, 8 березня, в Україні та багатьох країнах світу відзначають день солідарності жінок у боротьбі за рівні права і емансипацію. Президент України Володимир Зеленський на своїй сторінці в соціальній мережі опублікував святкове звернення на честь 8 березня.

За словами Зеленського, в це день святкують перемогу жінок над нерівністю та несправедливістю. Президент нагадав, що були часи, коли права жінок дійсно були дуже обмежені, однак вже сьогодні ми святкуємо перемогу над стереотипом про те, що жінки – це слабка стать. За думкою президента, жінки – це стать не слабка, а розумна, мудра, талановита, цілеспрямована та прекрасна.

Зеленський підкреслив, що жінки успішно досягають висот в спорті, творчості, а також на політичних аренах на рівні з чоловіками. Крім того, багато жінок захищають країну на фронті, а також вчать дітей та рятують пацієнтів в лікарнях. Президент підкреслив, що жінки є не тільки 8 березня, а значить, пише президент, треба, щоб палкі поцілунки та квіти були не лише в цей день.

Чоловіки без жінок, за думкою голови держави, - це просто біологічні істоти. Саме жінки, вважає Володимир Олександрович, дарують натхнення чоловікам бути кращими. Саме для цього, пише голова держави, чоловіки притримують жінкам двері та поступаються місцем – для того, щоб бути кращими, але точно не з тієї причини, що жінки «слабкі».

«Мрійте, створюйте, надихайте і надихайтесь, досягайте мети, змінюйте світ і залишайтеся при цьому такими ж прекрасними», - побажав президент Зеленський всім жінкам.

Нагадаємо, раніше портал Hyser писав про те, що в компанії «Укрзалізниця» на честь 8 березня вирішили зробити подарунок українцям. Так, одна з популярніших послуг стала безкоштовною. З’явилися подробиці.

Також повідомлялося, що експерти розповіли, які квіти краще не дарувати на 8 березня. Спеціалісти пояснили, що деякі букети можуть бути не доречними в деяких випадках. Стало відомо, які квіти варто дарувати жінкам.

Крім того, з’явилася яскрава добірка листівок на 8 березня. Не забудьте привітати своїх коханих жінок.