Поліцейські та рятувальники працюють на місці інцидент

Нажаль, нерідко стаються ситуації, які можуть бути небезпечними для багатьох людей. Так, на цей раз інцидент стався в спальному районі столиці. Подробицями поділилися в прес-службі поліції Києва. Зазначається, що 7 березня приблизно о 21 годині стався вибух в Деснянському районі. На місці інциденту працюють слідчі, кінологи, працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій та лікарі.

За інформацією поліцейських, приблизно о 9 годині вечора вони отримали повідомлення про вибух в Деснянському районі Києва. Відомо, що інцидент стався на вулиці Радистів, де недалеко знаходяться гаражні приміщення. Чергові одразу викликали по адресі слідчих, рятівників, а також кінологів. Зазначається, що наразі ніякої інформації про постраждалих немає. Залишається сподіватися, що в результаті цього інциденту ніхто не постраждав.

За попередньою інформацією, цей вибух стався через невідому речовину. В результаті цього в сусідньому будинку навіть розбилися вікна, настільки сильним був вибух. Представники правоохоронних органів наразі вже займаються розслідуванням та з'ясовують про всі деталі та обставини цього інциденту в Деснянському районі.

Варто зазначити, що якщо ви стали свідком якоїсь небезпечної ситуації, то треба обов'язково повідомити про це поліції або рятувальній службі (вже залежно від ситуації). Зробити це можна по ліням «102» та «101» відповідно. Такі дзвінки безкоштовні з будь-якого мобільного або стаціонарного телефону. Що стосується інциденту з вибухом в столиці, то варто очікувати, що новими подробицями правоохоронці поділяться вже згодом.

Нагадаємо, раніше портал Hyser писав про те, що поліцейські затримали пенсіонера, який був у рабстві. Відомо, що у чоловіка були їхні документи. Відзначається, що він змушував цих людей працювати на нього без отримання заробітної плати.

Також повідомлялося, що у Львові розпочали судовий процес у справі пастора. Нагадаємо, з'ясувалося, що чоловік довгий час ґвалтував дітей (всього жертв щонайменше 147).

Крім того, повідомлялося, що в Житомирі стався інцидент прямо в громадському транспорті. Відомо, що там напали на військового, який вступився за жінку похилого віку. З'явилися подробиці.