Київстар розповів українцям про нову вигідну пропозицію

Київстар - один з найбільших мобільних операторів України, який намагається догодити існуючим клієнтам і залучити нових, тому регулярно пропонує нові вигідні пропозиції. Нещодавно компанія заявила про появу у них кешбека. Про це розповіли в офіційній прес-службі Київстар.

Повідомляється, що нова акція компанія полягає в тому, що клієнт може отримати до тридцяти бонусів, кожен з яких дорівнює одній гривні, якщо при поповненні мобільного рахунку через додаток "Мій Київстар" буде використовувати карту Visa.

Для того, щоб це зробити, необхідно зайти в додаток "Мій Київстар" і натиснути кнопку "Поповнити". Після цього необхідно ввести номер картки Visa або вибрати номер вже збереженої картки і поповнити рахунок на суму від сотні гривень. Після цього, протягом семи днів клієнту буде нарахований кешбек.

Даний бонус буде діяти протягом місяця, використовувати його можна для декількох цілей. Бонуси можна використовувати для того, щоб оплачувати тарифний план, дзвінки, СМС-повідомлення або мобільний інтернет. Ці можливості доступні абонентам, які використовують передоплату. Ті клієнти, які використовують тариф "Все разом" зможуть оплачувати бонусами дзвінки, СМС-повідомлення та Мобільний Інтернет, а для контрактних абонентів доступна оплата тільки дзвінків і СМС.

Варто відзначити, що кошти на оплату цих послуг будуть в першу чергу використовуватися з бонусного рахунку, навіть якщо на основному є кошти. Таким чином, якщо клієнт, наприклад, платить 200 гривень на місяць, на його рахунку буде знаходиться ця сума і ще 30 бонусів, на 200-гривенний тариф буде витрачено 170 гривень і ще 30 бонусів. Іншим важливим моментом є те, що дана послуга одноразова, оскільки дана акція є промокампанією.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що з 1 березня у мобільного оператора Київстар помінялися деякі правила для абонентів. У компанії розповіли, що саме змінилося.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що один з українських мобільних операторів, дещо відстаючий від трьох гігантів Київстар, Vodafone і lifecell, зміг запропонувати тарифний план, який коштує всього 30 гривень на місяць.

Також "Hyser" писав, що мобільних абонентів попередили про те, що у зв'язку з рішенням НКРЗІ вартість мобільного зв'язку, що надається компаніями Київстар, Vodafone і lifecell зміниться з 1 липня.