Оксана Марченко виступає в якості фігури, здатної привнести в українську політику такі цінності як правда і духовність. Так журналіст Анна Діанова прокоментувала вихід фільму "Паломниця" на Youtube-каналі Оксани Марченко, запланований на 5 березня. Про це Діанова написавши у Facebook.

"Оксана представила свій проект "паломниця" на прес-конференції 1 березня. Це документальний фільм, що розповідає про православні монастирі України. Кожен епізод "Паломниці" розкриває певну тему – покаяння, милосердя, любов, прощення – через призму історій людей, яким допомогла вижити віра в Бога. 5 березня всі бажаючі зможуть подивитися першу серію на YouTube-каналі Оксани Марченко", - анонсувала журналіст.

Діанова підкреслила, що відома телеведуча Оксана Марченко заявила про те, що піде в політику після того, як президент Зеленський підписав указ про санкції щодо неї.

"Також Оксана розповіла, що не планувала йти в політику, але незаконний указ Зеленського про санкції вплинув на її рішення приєднатися до «опозиційної платформи – за життя»; про те, як вона ставиться до нинішньої влади, якою хоче бачити нашу Україну», – перерахувала журналіст.

"Свого часу Україна полюбила Оксану Марченко за такі проекти на українському телебаченні, як» Україна має талант" і X-Factor. Всі ми бачили, як щиро і дуже по-доброму Оксана вболівала за кожного учасника, як намагалася допомогти і підтримати героїв програми. А тепер Оксана сама стала тим самим Х-фактором, здатним привнести духовність і правду в нашу політику. Тим більше що це сьогодні просто життєво необхідно!» - підкреслила автор.

Діанова підкреслила, що Оксана Марченко веде активну благодійну діяльність.

"Фонд Оксани Марченко вже довгі роки надає допомогу тим, хто потребує: допомагає людям відновлювати зір, будує багатодітним сім'ям будинки, сприяє зведенню храмів... найцінніше, на мій погляд, це коли людина відчуває внутрішню потребу допомагати людям», – зазначила журналіст.

Діанова також розповіла про успішний телепроект Оксани Марченко «час будувати».

"Всього одна історія, яка характеризує нашу героїню. У багатодітній родині Біланин, яка проживає в селищі Синевирська Поляна на Закарпатті, померла вагітна мама, а тато ще раніше покинув сім'ю. Старенька бабуся і діти жили в хатині і по 15 разів на день ходили по воду до річки, тому що у них не було елементарних зручностей. Старша дівчинка Оля з 16 років почала працювати, щоб утримувати сім'ю. Тоді друзі та сусіди звернулися за допомогою на проект Оксани Марченко «час будувати». І в результаті, завдяки допомозі Оксани Марченко, у сім'ї тепер є великий будинок з усіма зручностями, а у Олі своя сувенірна крамниця. Таких щасливих історій на рахунку Фонду Оксани Марченко багато", - повідомила журналіст.

Разом з тим Діанова впевнена, що всі претензії до Оксани Марченко як дружини Віктора Медведчука безпідставні, тому що не опозиція, а влада на чолі з Володимиром Зеленським несе відповідальність за важку ситуацію в Україні.

"Так, комусь може не подобатися, що Оксана-Дружина Віктора Медведчука. Але давайте об'єктивно – це не лідер опозиції, а нинішня влада на чолі з Зеленським «зливає» суверенітет України, підвищує комунальні тарифи і продовжує війну на Донбасі», – аргументувала журналіст.

«Ми знаходимося на межі, коли, як бачиться мені, порятунок ще можливо, але для цього, на мій погляд, в політиці має бути більше таких людей як Оксана Марченко», – підсумувала журналіст Анна Діанова.