З'явилася інформація щодо моторошної пожежі у Вінницькій області.

Зокрема, мова йде про загоряння приватного житлового будинку на вулиці Шевченка в селі Некрасове Вінницького району. Повідомлення про пожежу тут надійшло в Службу порятунку "102" 2 березня о 15:08 і на місце події відразу виїхали рятувальники, про що повідомляє ГУ ДСНС України у Вінницькій області.


Вже на місці рятувальниками було встановлено, що центром загоряння є одна з кімнат будинку на площі 30 кв.м. Крім того, з'ясувалося, що в будинку знаходилися в момент пожежі діти. Чоловік виніс із задимленого приміщення на свіже повітря 2-річну та 6-річну дівчаток.

Однак, на жаль, працівникам екстреної медичної допомоги не вдалося врятувати молодшеньку і вона померла, але за життя старшої дівчинки продовжують боротися лікарі - вона була госпіталізована в лікувальний заклад. Саму пожежу завдяки зусиллям рятувальників о 15:37 було локалізовано, а о 15: 46 повністю ліквідовано.

в результаті пожежі постраждали дві дівчинки, фото: ГУ ДСНС України

На цей момент обставини і причина загоряння з'ясовуються фахівцями. У зв'язку з такою трагедією і загибеллю дівчинки, в ГУ ДСНС України вирішили вкотре звернутися до батьків і попросили їх не забувати про те, що безпека дитини - це, перш за все, їх особиста відповідальність.

Також у відомстві порекомендували батькам, які часто залишають своїх дітей вдома одних, перед відходом з дому переконатися в тому, що всі електроприлади і газове обладнання знаходяться в справному стані, а сірники заховані в недоступному для дітей місці.

Раніше "Hyser" писав про те, що у Харкові сталася пожежа в дитячому садку.

Також наш портал повідомляв, що в Одесі сталася пожежа в п'ятиповерхівці, рятувальники знайшли двох загиблих.

Нагадуємо, що в Черкасах палала багатоповерхівка. Пожежники евакуювали людей, проте всім допомогти вчасно не вийшло.