Lycamobile пропонує вигідний тарифний план

Ось уже довгий час трійка популярних мобільних операторів в Україні не змінюється - "Київстар", Vodafone і lifecell змагаються, у кого найвигідніший тариф. Однак, на ринку з'явилася нова телекомунікаційна компанія Lycamobile, яка пропонує тарифний план всього за 30 грн. Деталь з'явилися на сайті компанії.

Зазначено, що в найдешевший тарифний план, який за 30 днів користування обійдеться всього за 30 гривень входить чимало послуг.

Дзвонити клієнтам в мережі можна безкоштовно. На дзвінки інших операторів абонентам дається 200 хвилин. Також можна відправити 30 SMS-повідомлень і користуватися 4 ГБ мобільного інтернету. До слова, цей пакет називається ХЅ.

Компанія пропонує ще два тарифні плани подорожче, але вони теж цілком доступні за вартістю - до 100 гривень.

Пакет S обійдеться в 50 гривень, але там дається більше хвилин на інші оператори-650, а також 50 SMS-повідомлень і 8 Гб мобільного інтернету.

Найдорожчий тарифний план М коштує 80 гривень і включає в себе 800 хвилин для спілкування з абонентами інших операторів, можна відправити 100 повідомлення та інші номери, а також користуватися 12 ГБ Інтернету.

Один з клієнтів компанії написав, що зв'язок ловить майже скрізь і тарифний план краще за ті, що пропонує "Київстар".

Правда, у деяких клієнтів виникають проблеми - якщо на рахунку закінчуються гроші, акцію відразу відключають. Тому, потрібно стежити за балансом.

Однак, нова компанія пропонує непогані послуги за досить прийнятну ціну, якщо порівнювати інших мобільних операторів.

Можливо, незабаром послуги Lycamobile викличуть інтерес більшої кількості українців, адже ні "Київстар", Vodafone або Lifecell не можуть запропонувати такі недорогі тарифні плани.

Раніше портал Hyser повідомляв, що компанія Vodafone повідомила про зміну своїх тарифів з 1 березня, що зміниться і для кого.

Також ми писали, що популярна компанія Huawei оголосила про запуск власної операційної системи на смартфони, коли все може змінитися.

Нагадуємо, що у НКРЄ схвалили підвищення тарифів для клієнтів великих мобільних операторів. Вже з літа доведеться платити більше за мобільний зв'язок, названа дата підвищення тарифів.