Крадій так тікав від поліції, що занурився в сніг

Про такий випадок розповіли правоохоронці Львівської області в соціальній мережі. Як виявилося, мова йде про крадіїв, які присвоювали собі коштовні деталі чужих автівок. Поліцейським вдалося затримати зловмисників, але все не обійшлося без цікавих моментів.

Варто почати з того, що правоохоронцям повідомили про те, що на проспекті Червоної калини приблизно о сьомій годині ранку до чужого автомобіля Mazda присіли невідомі чоловіки. Видно, що свідки одразу запідозріли цих людей в крадіжці і викликали представників правоохороних органів. Екіпаж патрульної поліції одразу вирушив на місце виклику. Коли зловмисники побачили автівку поліцейських, то тут же почали тікати, щоб сховатися від правоохоронців. Один з порушників обрав для цього дуже незвичайний спосіб.

Якщо одного порушника (чоловік 37 років) вдалося затримати майже одразу, то іншого (чоловік віком 36 років) шукали ще хвилин десять. "Виграв час" зловмисник завдяки "природньому маскуванню": щоб втікти від праовоохоронців, він вирішив закопатися в снігу під деревом в місцевому парку. Звичайно, поліцейські все ж знайшли його та затримали. На відео можна почути, як патрульний порівнює затриманного зі снігурем (через те, що той занурювався в сніг).

Цікаво, що коли правоохоронці провели поверхневу перевірку, то у цього "снігура" знайшли невідомі речовини. Чи наркотики це, чи ні - будуть пізніше дізнаватися спеціалісти. Зараз порушників затримали за статею 208 (Затримання уповноваженою особою) Кримінального кодексу України.

Відомо, що вони все ж встигли вкрасти з автівки недешеву деталь - приблизно вартиістю в 40-50 гривень. Попередньо, ці ж чоловіки можуть бути причетні ще до кількох схажих епізодів.

Нагадаємо, раніше портал Hyser писав про те, що в Києві сталася жахлива аварія. Відомо, що в результаті ДТП загинула людина.

Також повідомлялося, що в Чернігові поліцейські знайшли чоловіка, який довів 12-річну дитину до стану несвідомості. З'явилися подробиці ситуації.

Крім того, в Україні знову скоїли напад на медиків. Відомо, що неадекватний пацієнт погрожував фельдшеру, через що сталася драка.