"Жінка з пророцтва Ванги для України-Оксана Марченко. Це очевидно " - про це у своєму блозі на "Кореспондент"заявив політичний оглядач Микита Варламов:

"Стало зрозуміло, хто та жінка з пророцтва Ванги для України - це Оксана Марченко.

Оксана Марченко

У таємничому пророцтві для України від Ванги говориться: "Шукайте жінку...". Провидиця передбачила, що жінка очолить країну. Згідно з прогнозом, це буде сильна і вольова жінка, яка здатна змінити історію України. На своєму шляху їй доведеться зіткнутися зі страшними випробуваннями, проте потім її чекає велике майбутнє.

Багато років прихильники Юлії Тимошенко вірили, що мова йде про неї, але леді Ю програла всі свої президентські вибори, і її час безповоротно пішов. Однак, на наших очах у велику політику заходить ще одна сильна жінка. І, як кажуть обізнані люди, вона відразу мітить в президенти.

Вчора Оксана Марченко записала досить різке відеозвернення, в якому оголосила про початок політичної кар'єри. Дружина Віктора Медведчука вступила в партію "Опозиційна платформа - за життя" і заявила, що захищатиме український народ від "зеленого" свавілля і беззаконня.

Сміливості Марченко не позичати. Вона не побоялася заявити, що свого часу особисто працевлаштувала президента Зеленського на канал «1+1», а той у відповідь обклав її, ще вчора не думала ні про яку політику, санкціями. «З кожним новим своїм підписом під беззаконними документами ви забиваєте черговий цвях у свій убогу політичну труну», - погодьтеся, не кожен політик зважиться на такий випад у бік президента. А Марченко зважилася.

Як пише телеграм-канал "Легітимний", Оксана Марченко має президентські амбіції та хоче стати першою жінкою президентом України. Скоро її включатимуть до рейтингу претендентів на президентське крісло.

Дійсно, Марченко стане цікавим кандидатом від опозиції. Нульовий антирейтинг і хороша впізнаваність, благодійна діяльність і мирна повістка, яку вона просуває. Партія стане відмінною підмогою для Марченка. Прогнозую, що Оксана Михайлівна почне нас дивувати вже після перших соціологічних вимірів. Зеленський своєю недалекоглядністю створив собі ще одного супротивника.