Погода знову зміниться

Після затяжних морозів в Україну прийшло потепління. Багатьом хочеться, щоб холоди і снігопади вже закінчилися і настала весна. Однак, погода приготувала черговий сюрприз. Український гідрометцентр назвав дату нових морозів.

Потепління протримається ще кілька днів. За прогнозом, приблизно до 24 лютого ще буде плюсова температура вдень.

Початок тижня починається з теплої погоди в усіх регіонах України. У західних областях буде до + 11, а в південних - +9.

Однак, за прогнозом невеликий сніг повинен пройти в Сумській, Харківській, Луганській та Донецькій областях.

З вівторка, 23 лютого температура повітря трохи знизиться. При цьому, на заході країни ще буде тепло, а ось на сході вдень буде до -6 градусів, а вночі й зовсім -11.

У центральних областях повітря вдень прогріється до +5, а вночі опуститься від -1 до -4.

З середи, 24 лютого українцям знову варто очікувати похолодання. На сході України крім морозів знову піде сніг, вдень стовпчики термометра опустяться до -9, а вночі до -14 градусів. Також на карті показані опади і в північних, а також центральних і частково в південних областях.

Водночас на заході України середина тижня, навпаки, буде ще теплою - до + 10 градусів вдень.

Таким чином, потепління має протриматися ще пару днів, а потім прийде невелике похолодання.

Звичайно, знову ситуація на дорогах ускладнитися в ряді регіонів, адже снігу випало чимало.

Але і в результаті різкого потепління знаходиться на вулиці зараз небезпечно, бо величезні шматки снігу і бурульки падають з дахів. Тому, будьте обережні та не ходіть під дахами будинків.

Раніше портал Hyser повідомляв, що українців, що знаходяться на відпочинку у горах, попередили про небезпеку зсувів. Тому, будьте обережні в таку погоду на прогулянках.

Також ми писали, що у Харківській області комунальники перед приїздом чиновника стали засипати бруд снігом. Один з очевидців зняв їх роботу на відео.

Нагадуємо, що у Саудівській Аравії раптово випав сніг у пустелі. Це сталося вперше з 2018 року. Тепер пустеля нагадує бісквіт в золотисто білих тонах. Місцеві жителі зняли таке дивовижне природне диво, адже сніг у цій країні донедавна був рідкістю.