Засновнику Tesla Ілону Маску відправили повістку через звинувачення в побитті акторки

Такою інформацією поділилися журналісти видання Deadline. Як стало відомо, актор Джонні Депп вирішив взяти «реванш» після програшу справи проти таблоїду The Sun. Тепер на кону вже сума в розмірі 50 мільйонів доларів, а до справи в цей раз причетний і мільярдер Ілон Маск.

Пояснюється, що ще під час перших судових засідань з приводу розлучення актора Джонні Деппа та його та актриси Ембер Герд, яка звинувачувала його в побитті, стало відомо, що в Ілона Маска був роман з екс-дружиною «капітана Джека Горобця». Більше того, з часом в захисту Джонні Деппа навіть з’явилися спільні кадри Ембер та Ілона Маска, причому наголошувалося, що помічали їх саме в тому будинку, де тоді проживало подружжя Деппа та Герд.

57-річний Джонні Депп на хвилі таких звинувачень в побитті колишньої дружини навіть залишився без видатних ролей: через скандали його відсторонили від фільмів «Пірати Карибського моря», а також «Фантастичні звірі». Зараз він намагається просто повернути собі репутацію. Що до Ілона Маска, то йому вже надіслали судову повістку. Причому не тільки тому, що він був коханцем Герд.

Відзначається, що працівники, які працюють в будинку Джонні Деппа, казали, що бачили у Ембер Герд синці на тілі вже після того, як вона зустрічалася з Ілоном Маском (поговорюють навіть про їх інтимний зв’язок втрьох з відомою моделлю Карою Делевінь). До того ж, охоронці також впевнені, що це саме Ілон Маск підіймав руку на відому актрису Ембер Герд. Тепер залишається лише чекати суду, а також реакції Маска на такі звинувачення.

Нагадаємо, раніше портал Hyser писав про те, що в мережі з’явилося неочікуване фото співачки Тіни Кароль з відомим ведучим. Причому артистка буквально сидить на чоловікові. Прихильники були вражені.

Також повідомлялося, що співачка Настя Каменських показала себе в домашньому образі. На новій фотографії вона позує в природному вигляді, а також зі своїм улюбленцем.

Крім того, Слава Камінська, солістка гурту «Не Ангели» показала неочікуване фото з Лесею Никитюк. Перед камерою співачка вирішила вхопити свою подругу за груди. Прихильники точно були здивовані.