Поп-діва сучасної української естради Тіна Кароль вже котрий рік інтригує шанувальників подробицями особистого життя. А нове фото зірки в мережі спровокувало чергову хвилю чуток про її стосунки з протилежною статтю.

Після того, як в 2013 році пішов з життя її чоловік і за сумісництвом продюсер Євген Огір, зірка не була помічена в нових відносинах. Але шанувальники наполегливо приписують Тіні Кароль романи з колегами по шоу-бізнесовому цеху, наприклад, з музикантом Даном Баланом.

І ось днями, на просторах соціальної мережі Instagram з'явився кадр, на якому відома блондинка зображена в компанії популярного телеведучого Слави Дьоміна. Для максимальної ефектності знімка співачка піднялася на плечі «фотокомпаньйону». Шанувальники оцінили не тільки стильні вбрання Тіни Кароль і її друга, але і звернули увагу на незворушне вираження їхніх облич.

В якості підпису до знімка Слава Дьомін використовував цитату з нової пісні вокалістки під назвою "Скандал«, а також поіронізував на тему чуток про її роман з суддею "Голосу країни": "Ps. Нарешті сфоткалися так, що буде важко на моє обличчя приліпити обличчя Дана Балана😀.

Користувачі соцмережі креативно підійшли до оцінки побаченого на фото. Більш того, серед коментаторів був помічений Кирило Скачков-блогер і кращий друг співачки Слави Камінської з "НеАнгелів", якому Слава Дьомін зазначив особисто:

Раніше "Hyser" писав про те, що Тіна Кароль відповіла на колку заяву Олі Полякової на її адресу.

Також наш портал розповів про те, що у мережі обговорюють знімки Тіни Кароль 10-річної давності.

Нагадуємо, що Тіна Кароль була помічена під час дивних розваг на дивані в спокусливому вбранні з шовку.