Чоловік популярної російської актриси Анастасії Заворотнюк вже який місяць наполегливо зберігає мовчання і не відповідає на питання про те, в якому стані перебуває його дружина.

За розповідями інсайдерів, зірка серіалу "Моя прекрасна няня" бореться з онкологічним захворюванням, але наскільки успішною є ця боротьба – невідомо.

Єдина з родичів, хто підтвердила факт хвороби Анастасії Заворотнюк - це її старша дочка Анна. Але дівчина не стала вдаватися в подробиці і пояснила, що її сім'я переживає складні часи, проте залишає за собою право не давати коментарі про матір.

Знемагаючі від цікавості шанувальники Анастасії Заворотнюк змушені по крихтах збирати новини про улюблену актрису і чекати заяв від її близьких. Для обміну інформацією в соціальній мережі Instagram створено чимало фан-акаунтів, присвячених знаменитості і обговоренням того, що з нею відбувається на даний момент.

До слова, в мікроблозі Петро Чернишов видалив всі пости, щоб не провокувати чутки про себе і свою дружину. А днями на одній їх фан-сторінок з'явилися кадри, на яких коханий Анастасії Заворотнюк зображений під час виконання концертного номера на льоду. Його напарницею була Тетяна Навка, а в підписі до зворушливого відео говорилося про те, що від падінь не застрахований ніхто.

До слова, Петро Чернишов докладає максимум зусиль, щоб забезпечити належний рівень медичного догляду для своєї дружини Анастасії Заворотнюк, регулярно беручи участь в різних проектах.

Раніше "Hyser" писав про те, що дочка Анастасії Заворотнюк здивувала шанувальників заявою про страх захворіти.

Також наш портал розповів про те, що у мережі обговорюють психологічний стан Петра Чернишова.

Нагадуємо, що дочка Анастасії Заворотнюк кардинально змінила зовнішність і з'їхала із заміського будинку своєї матері.