Запорізький автомобілебудівний розширює модельний ряд

За останній рік ЗАЗ активізувався і надав українським автолюбителям безліч нових моделей, переважна кількість яких-автомобілі марки Lada, що збираються з машинокомплектів, що йдуть з Росії. Цього разу на український ринок потрапить рестайлінгова версія російського універсалу Lada Largus. Про це повідомляє інформаційний портал "Vgorode".

Повідомляється, що і ця модель буде збиратися великовузловим складанням з машинокомплектів, що поставляються з "АвтоВАЗу". Дана версія універсала-фейсліфтингова, тобто відрізняється від попередньої в основному зовнішністю. Наприклад, Largus тепер більше схожий на інші моделі Lada, оскільки у нього теж з'явилася Х-подібна "морда". Також оновилася передня і задня оптика.

Оскільки ВАЗ є частиною концерну Renault-Nissan, в його автомобілях часто зустрічаються деталі з машин французького бренду, та й в цілому Lada Largus — перелицьована версія Dacia Logan. Таким чином, в салоні оновленого універсала можна побачити консоль з позашляховика Renault Duster, систему мультимедіа з Lada Vesta і сидіння з Lada XRay.

У рух Універсал приводить доопрацьований 90-сильний двигун об'ємом 1,6 літрів, який працює в парі з 5-ступінчастою механічною трансмісією. Заявлений виробником витрата палива на 100 км — 7,5 літрів.

Сьогодні в Україні цей універсал в базовій комплектації коштує 305 540 гривень, і оснащується 1,6-літровим двигуном, який розвиває потужність до 106 кінських сил.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що у продажу з'явилася оновлена версія популярного позашляховика Volvo XC60, яка відрізняється більш "розумною" технічною складовою.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у мережі з'явився огляд на легендарний український автомобіль "Славута", який вигідно виділявся своїй бюджетності, за рахунок чого купити собі його могла практично будь-яка сім'я.

Нагадаємо, раніше наш портал показував, які машини почав випускати Заз. У цьому відео ви дізнаєтеся про Renault, який "клепають" в Запоріжжі.