З’явилися фото нової моделі автомобілю Lada

Стало відомо, що АвтоВАЗ вже почав серійне виробництво Lada Largus. Зазначається, що це говорить про те, що скоро виробництвом цієї моделі займуться і на ЗАЗ, передає інформаційний портал auto.today. Тим часом в мережі з’явилися перші фото та подробиці про новий автомобіль.

Зазначається, що Lada Largus буде випускатися з радіаторною решіткою в X-образному стилі. Крім того, модель отримала рестайлінгові фари і задні ліхтарі. Відомо також, що це авто буде мати в салоні центральну консоль від Renault Duster. Зазначається, що ця консоль обладнана інформаційно-розважальною системою. Якщо ж казати про кермо, то воно залишилось від попередньої моделі Lada Vesta. Сидіння в той же час залишилися від моделі XRay.

Модернізований 1,6-літровий двигун розміщений під капотом. Підкреслюється, що двигун має потужність в 90 кінських сил. Працює він з 5-ступінчастою механічною коробкою передач. Підкреслюється, що автомобіль здатен набрати швидкість в 100 кілометрів на годину всього лише за 14 секунд. Максимальна швидкість цієї моделі – 160 кілометрів на годину. Витрата палива в змішаному циклі - 7,5 літрів.

В Україні продається Lada Largus в базовій комплектації. Обійдеться вона новому власнику в 305 тисяч 540 гривень (приблизна вартість). Варто додати, що мова йде про базову комплектацію, в якій двигун з потужністю в 106 кінських сил, а також об’ємом на 1,6 літру. Крім того, в мережі вже з’явилися перші фотографії нової Lada Largus, і автомобілісти можуть побачити, як саме виглядає нова модель цього транспорту:

Lada Largus. Фото: auto.today.ua

Lada Largus. Фото: auto.today.ua

Нагадаємо, раніше портал Hyser писав про те, що експерти назвали найнадійніші моделі автомобілів. Стало відомо, які саме моделі автомобілів зможуть витримати більше років експлуатації.

Також повідомлялося, що українців попередили про те, що зловмисники вигадали новий спосіб для автомобільних крадіжок. Стало відомо, як водії можуть захистити свій транспорт.

Крім того, повідомлялося, що в мережі з’явилися фото унікального автомобілю. Зазначається, що це справжній гібрид «Запоріжця» та «УАЗ».