Легендарний фургончик перетворили на повноцінний будинок на колесах з 4 спальними місцями

"Буханка" - це, мабуть, сама сумнозвісна модель УАЗ з тих, що випускаються сьогодні. Справа в тому, що машина протягом довгих років не отримувала ніяких істотних змін в конструкції, в результаті чого безнадійно застаріла, та й якість збірки і використовуваних матеріалів в сучасних "Буханках" розчаровує. Це, тим не менш, не заважає стороннім компаніям створювати на основі моделі цікаві модифікації. Про одну з таких "прокачаних" "Буханок" розповів блогер з каналу "808".

Доопрацьована машина носить назву УАЗ "Байкал" і значно відрізняється від оригінальної" Буханки " як по внутрішньому оздобленню, так і по ціннику. Наприклад, якщо клієнт бажає, на фургончику може з'явитися пневмопідвіска, яка до і так "високої" машині додасть зайвих 8 сантиметрів кліренсу. Є і більш нагальні поліпшення, наприклад, повна обробка кузова протикорозійним покриттям.

"Байкал" передбачається як будинок на колесах для кемпінгу, тому він серйозно оснащений саме для виконання цих цілей. Наприклад, зупинившись, водій автомобіля може розгорнути дуже широкий тент, під яким можна відпочити на природі в тіні. Найбільша кількість змін знаходиться в салоні.

Наприклад, в очі кидається те, що майстри примудрилися засунути в салон машини речову шафу, газову піч, висувні столи і умивальник, а також два крісла. Більш того, зробивши незначні маніпуляції з кріслами, а також зі спеціальною піднімається дахом, в фургончику з'являється чотири повноцінних спальних місця, на яких цілком привільно можна розташуватися.

Окремої згадки вартий дизайн машини. УАЗ "Буханка"встиг вже порядком притертися, у зв'язку з чим зовнішність "Байкалу" здається більш яскравою, як за рахунок приємної комбінації кольорів, так і за рахунок нових декоративних кузовних елемента. Правда, ціна на це все задоволення кусається: в залежності від оснащення за автомобіль попросять від 1,4 до 2 мільйонів рублів, що приблизно дорівнює 526 і 751 тисячу гривень відповідно.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що Міністерство оборони України вирішило відмовитися від радянського автопрому в армії у вигляді УАЗ і оновити парк автомобільної техніки новими машинами.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що експерти порівняли класичний український автомобіль радянського виробництва ЗАЗ — 1102" Таврія " з американською машиною, що стала свого часу вельми популярною-Ford Fiesta.

Також "Hyser" писав, що автомобільні умільці створили вельми цікавий проект: радянський легковий автомобіль "Москвич" вони перетворили на велосипед.