Місцеві умільці з "Москвича" зробили ніщо інше як велосипед.

Автоумільці можуть навіть з самого "вбитого" авто зробити справжній витвір мистецтва. І таких прикладів у всьому світі предостатньо. Звичайно, на це йде чимало часу, але все ж воно того варте. Але щоб з авто змогли зробити просто велосипед - такого ще ніхто не бачив. Але, як то кажуть, немає нічого неможливого, якщо на це є велике бажання і фантазія.

У соціальній мережі показали фото неймовірного агрегату. Ним виявився велосипед. Але не просто велосипед, а зроблений з переднього правого крила легендарного авто "Москвич". До того, як стати велосипедом, авто мало зелений колір. Майстер просто взяв, акуратно вирізав цю часто авто і прикріпив до нього сидушку і два колеса. Звичайно, не обійшлося і без педалей.

Адже на ньому ж потрібно якось пересуватися. Судячи з фотографії, вона була зроблена десь за кордоном. Власник такого незвичайного велосипеда навіть акуратно його припаркував біля бордюру. Але відмінною особливістю цього велосипеда стало кермо, при чому він був запозичений у авто.

Тому що на таку деталь встановити характерне кермо від велосипеда просто не представляється можливим.

У коментарях користувачі Мережі позитивно і навіть зі сміхом відреагували на такий витвір мистецтва.

"🚀ракета 😂, Хочу собі такий😂, Ракета, раджу, Майже Волгар, 🔥так ось звідки з'явилася муляжі машин ДПС на дорогах🔥, ось це апарат 🔥 🔥 🔥 🔥, Чея торпеда 😂", - написали користувачі Мережі.

На жаль, більше інформації про цей витвір мистецтва немає. Тому хто авто такого велосипеда залишається тільки здогадуватися.

Раніше Hyser писав про те, що територію Заз заполонили секретні моделі KIA, як вони виглядають.

Також писали, що яке доступне авто назвали найкращим в Європі за 2021 рік.

Нагадаємо, що у мережі показали унікальний броньований УАЗ-3303.