Мережу здивував новий дизайн "Буханка"

Незважаючи на те, що автомобілі марки УАЗ, яка більше відома як "Буханка", вперше була проведена більше півстоліття тому, їх все ще можна побачити на наших дорогах. У мережі з'явилися знімки брутального дизайну "Буханки". Про таке в радянські часи водії навіть не могли й подумати. Дизайн нового покоління УАЗ “Буханка” показавши на знімках.

Таке незвичайне прізвисько народ дав машині за специфічну форму її кузова, яку ні з ким більше не сплутаєш. Цей автомобіль досі популярний, адже він славиться відмінною прохідністю, а обслуговування цієї марки не сильно дороге.

Проте незалежні дизайнери, приєднавши свою фантазію, створили брутальну модель"Буханки". Адже час йде, і автомобіль потребує поліпшення.

Звичайно, це лише ідея одного з дизайнерів, але виглядає вона вражаюче і все автолюбителям буде цікаво поглянути на те, що ж в підсумку може вийти.

"Буханець" набула зовсім іншого вигляду за рахунок нових кузовних панелей. Також художник Андрій Давидов намалював на автомобілі розсувні двері. Крім цього, видно діодну оптику і декоративний обвіс.

Завершують остаточне перетворення старенької "Буханки" молдинги і козирки. Оскільки вважається, що УАЗ здатний проїжджати по будь-якій дорозі, автор вирішив поліпшити цю його здатність і додав великі колісні диски, які на фото загорнуті в спеціальні грязьові покришки.

Якби виробники таких моделей автомобілів, а їх випускають на Ульяновському автозаводі, серйозно задумалися про те, що варто поміняти вид старої "Буханки", то такий дизайн би напевно сподобався багатьом автомобілістам.

Але, звичайно, головне в будь-якому автомобілі для кожного водія, щоб він не ламався.

Раніше "Hyser" писав про те, що у Хмельницькій області в гаражі 30 років простояв ЛуАЗ-969М "Волинь", який ще називають українським джипом часів СРСР.

Також "Hyser" повідомляв, що в Ісландії помічений рідкісний ГАЗ-69 з причепом. Його власник геолог серйозно модифікував автомобіль, що з цього вийшло.

Нагадаємо, що у Запоріжжі в гаражі 30 років простояв ВАЗ - 21013 в ідеальному стані, яскраві фото.