У соціальній мережі розмістили досить несподівані кадри про один із українських автомобілів. Справа в тому, що якісь унікальні автолюбителі вирішили переплисти річку на своєму Запорожці та показали, що з цього вийшло.

Відповідну публікацію було оприлюднено на одній із сторінок у Instagram.

Ні для кого не секрет, що Запорожець завжди привертав багато уваги. У мережі є безліч відеороликів, які присвячені даній машині, проте кадри, про які зараз йтиметься, можуть ввести в ступор кожного автомобіліста.

«ЗАЗ який… Сподобався піст? Не забудь оцінити та поділитися з другом! Приєднуйтесь до нашого чату, посилання в шапці профілю! #запорожець #запорожець #zaporozec #заз968м #zaz968m #zapi #заз #zaz #retrocar #retroauto #ussrcar #oldcar #classiccar», - підписано публікацію в соціальній мережі.

Численна публіка, яка побачила ці кадри в мережі, не змогла втриматися і вирушила до розділу з коментарями, щоб залишити свої думки щодо дивовижного ролика.

«Мотор став водяного охолодження», «Дьрьмо не тоне, пливе», «Всю рибу налякав», «Підводний човен», «Заз який.... Набув гідроудару», «Хто ти воїн?», - пишуть відгуки користувачі соціальної мережі.

Читайте також:

Ідеально підходить для села: українець зібрав незвичайний "Запорожець"

Зумери оцінять: у мережі показали рідкісний "Запорожець" кислотного кольору

Можна купити за «мінімалку»: у мережі показали унікальний «Запорожець», який продають за безцінь

«Ванільний серпанок». У мережі показали Запорожець, який пробув у «полоні» 17 років