У соціальній мережі розмістили унікальну публікацію, присвячену дуже незвичайному українському автомобілю. Зараз йтиметься про «горбатого» Запорожця, який трохи перероблений і перебуває в ідеальному стані.

Відповідну публікацію розмістили в акаунті «zazmyzaz» в Instagram.

Практично кожен знає, чи хоча б чув, про таку машину, як Запорожець. Свого часу про ці автомобілі мріяв буквально кожен автомобіліст. Проте за десятки років Запорожці залишаються актуальними, і донині. Так, є маса ентузіастів, які переробляють або просто реставрують старі радянські автомобілі, про одного з таких зараз і йдеться.

«Привіт із сонячного Казахстану #запорожець #запорожець #zaporozec #заз965 #zaz965 #zapi #заз #zaz #retrocar #retroauto #ussrcar #oldcar #classiccar #автотема #aircooled #зарулем #drive2 #avtosh #autozaz #автозаз #zazc saporoshez #zaporozhets #zaporożec #горбатий», - підписано відеоролик у соціальній мережі.

Якщо звернути увагу на цей ЗАЗ-965, то стає очевидно, що його відреставрували - ідеальне забарвлення жовтого кольору, новенький салон, прилади, колеса і так далі.

Можна тільки здогадуватись, на що пішов власник цього Запорожця, щоб відновити його.

Читайте також:

Ідеально підходить для села: українець зібрав незвичайний "Запорожець"

Зумери оцінять: у мережі показали рідкісний "Запорожець" кислотного кольору

Можна купити за «мінімалку»: у мережі показали унікальний «Запорожець», який продають за безцінь

У Голлівуді нова зірка: у американському блокбастері зняли український «Запорожець»