На одному з найпопулярніших українських сайтів оголошень було виявлено унікальну пропозицію. Українець виставив на продаж унікальний та дуже рідкісний ретро автомобіль, якому практично 80 років.

Відповідне оголошення розмістили на сайті «rst»

Неймовірно рідкісний ГАЗ був виставлений на продаж на Одещині. Цей старовинний автомобіль був зроблений у 1954 році. Цей седан має 3.5-літровий двигун, задній привід і, звичайно ж, механічну коробку передач.

«Автомобіль ГАЗ-12(ЗІМ). Свого часу служив у Радянському посольстві у Чехословаччині у Празі. Документи є оформлювані. Після МЗС СРСР у нього був лише один власник, що зазначено у документах, де він став на радянський облік через 5 років служби у посольстві. Автомобіль пройшов ремонтно-відновлювальні роботи, повернули рідне заводське забарвлення, бордове. Подальша комплектація, пошиття салону, хромування, вибір ДВЗ та КПП», - написав автор в описі свого оголошення.

Крім цього, автор зазначив, що він хоче 25 тисяч доларів за свою «ластівку». Це досить не маленька сума, оскільки вона дорівнює майже мільйону гривень.

Враховуючи те, що це досить рідкісний екземпляр раритетний, можна припустити, що у нього точно з'явиться новий власник.

Читайте також:

Тернопільський бізнесмен вирішив продати колекцію своїх унікальних ретро автомобілів. Фото

Досі виглядають сучасно: у мережі показали фото невідомих українських автомобілів

Дві приховані функції в салоні автомобіля, про які багато хто і не здогадувався

Є навіть Mercedes та Jaguar: у дворі покинутого будинку знайшли схованку з ретро-автомобілями