У мережі було виявлено вельми незвичайну пропозицію щодо продажу легендарного українського автомобіля. Власник цього Запорожця виявився справжнім креативним генієм і перетворив свій автомобіль на щось незвичайне.

Дане оголошення було виявлено на популярному сайті «ОЛХ»

Українець продає свій модифікований Запорожець за 3 тисячі доларів. Він перетворив свою машину на справжнього «інопланетянина», що святиться, що може гарантувати увагу не тільки на дорогах.

"Продам ЗАЗ 968, готовий проект, робив під себе вкладено багато часу і душу та нервів у цю машину, за документами все рівно. Зроблено все! Двигун 40ка рідний але багато переробок , карб Солекс ,без контактного запалювання жере на 100км 10літрів бенза , весь кузов завіброезаліровон товщина 3мм, кавралін постелен як на дні так і чорна стеля, лед фари калина , піч на газі працює, є запаска, розварки, нова зимова гума, тюнинг болти та гайки, басистий вихлоп, прозорий капот. Прохідний, потужний і красивий апарат, на якому ви будете з метою уваги в місті і не тільки", - написав в описі власник цього автомобіля.

Крім цього, він додав, що в цей Запорожець було вкладено 130 тисяч гривень, що може багатьох здивувати.

Читайте також:

Його називали "мильницею": як виглядав Запорожець, який може купити навіть підліток

Трансформация в Merсedes: в сети показали «переодетый» горбатый Запорожец. Фото

"Яйце страуса": як виглядав прототип ЗАЗ "Таврія", який був схожий на іномарку