У мережі розмістили унікальні кадри одного із прототипів українського автомобіля. Так, планувалося розробляти нову та дуже незвичайну Таврію, яка своїм зовнішнім виглядом нагадує легендарну Tesla.

Напевно, кожен автомобіліст знає такий автомобіль, як Таврія. У свій час, коли з'явилася ця машина, вона стала справжньою легендою завдяки своїй доступності. Багато людей мріяли придбати такий автомобіль.

Однак зараз йтиметься про зовсім незвичайну Таврію, яку почали розробляти ще 1987 року. На превеликий жаль, ця машина так і не потрапила до масового виробництва, але збереглися кадри прототипу, які можуть показати, що вона являла собою.

Важливо відзначити, що багато розробок ЗАЗ-1106 так і не вдалося втілити в реальність. Але цей прототип виявився дуже незвичайним і навіть дивовижним. Перше, що впадає у вічі, так це його кузов. Дивлячись на цю Таврію можна подумати, що вона прийшла з майбутнього, оскільки її дизайн ні на що не схожий.

Варто приділити особливу увагу макету ЗАЗ-1106, який інженери зробили із пластиліну. Найцікавіше в тому, що пластиліновий прототип Таврії був виготовлений у реальних розмірах. Цей екземпляр вперше вийшов на люди в 1988 році, і варто визнати, що він вразив усіх своїм зовнішнім виглядом.

Читайте також:

Була схожа на катафалк: як виглядала рідкісна Таврія з "високим" кузовом. Фото

Досі виглядає стильно: як виглядав прототип української Таврії з 70-х років

Можна купити за «мінімалку»: у мережі показали унікальний «Запорожець», який продають за безцінь