У соціальній мережі показали досить незвичайний модернізований радянський автомобіль. Він привернув настільки багато уваги в мережі, що було опубліковано спеціальне відео, щоб якнайбільше людей змогло побачити цей екземпляр.

Цю публікацію оприлюднили на одному з YouTube каналів, де можна побачити незвичайний Запорожець.

У всі часи Запорожець славився своєю популярністю. Однак модель ЗАЗ 968М заслуговує на особливу увагу, оскільки свого часу цей екземпляр був неймовірно популярним.

У мережі з'явилися кадри, присвячені унікальному модернізованому Запорожцю жовтого кольору. Блогер Іван Зенкевич вирішив виділити цю машину і показав і розповів, що він собою уявляє.

«Історія створення, тест-драйв та огляд ЗАЗ 968М – одного з найвизначніших представників радянського автопрому. Запорожець, вухатий, жужик, як його тільки не називали. Про Автомобілі – авторський канал Івана Зенкевича, шукаємо старі автомобілі, незвичайні, занедбані та рідкісні ретро машини, робимо огляди, розповідаємо фішки та технічні характеристики. Загалом створюємо найбільший архів відео про радянський автопром, історію автомобілів СРСР, та й історію радянського союзу загалом», - підписав відеоролик популярний блогер.

Читайте також:

Про нього могли лише мріяти: у мережі показали дуже рідкісний "Запорожець", який не увійшов до серії

Для молодих сімей: у лісі знайшли рідкісний занедбаний Запорожець. Фото

Краще за танк: у мережі показали, як виглядає Запорожець після тюнінгу