Як відомо, на території України є дуже багато старих автомобілів від ЗАЗ, які можна виявити у занедбаних гаражах та ангарах. Так, в Україні було знайдено чергову "капсулу часу", яка збереглася практично в ідеальному стані.

Відповідну публікацію було оприлюднено на одному із порталів у мережі.

Зараз йтиметься про унікальну «Славуту», яка відома як ЗАЗ-110307 Таврія. Унікальність цього екземпляра полягає в тому, що він ідеально зберігся, а найбільше дивує його пробіг – лише 43 кілометри.

Повідомляється, що після того, як було знайдено цю Таврію, її відвезли на СТО, де перевірили підйомником. Після огляду всі залишилися сильно здивовані, тому що через довгі роки простою цей автомобіль був у відмінному стані. Дехто навіть може подумати, що його тільки вивезли із салону.

ЗАЗ-110307. Фото: АвтоЦентр
ЗАЗ-110307. Фото: АвтоЦентр

Ця Таврія належить до класу Люкс. Вона може похвалитися 1,2-літровим інжекторним двигуном МеМЗ-2477, який має потужність 62 кінські сили.

Цей екземпляр випускався в 1999 році, а зняли його тільки в 2011 році. Таврії класу Люкс почали вироблятися тільки в 2002 році, що говорить про більш сучасні варіанти цієї машини.

Читайте також:

Коли руки ростуть із правильного місця: у мережі показали прототип української Таврії. У росіян така не вийде

«Біла козачка»: в Україні виставили на продаж рідкісну Таврію без пробігу

Могла змагатися з Porsche: у мережі показали справжню ралійну "Таврію"

"Одноокий" ЗАЗ та маршрутка "Таврія": як виглядали незвичайні Запорожці. Фото