Для кожного автомобіліста відомо, що зима – важкий час. У зв'язку з тим, що дороги покриваються льодом і снігом, а темніти починає дуже рано, багато водіїв зазнають труднощів. У зв'язку з настанням зими експерти вирішили поділитися цінними порадами.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі «Автоцентр»

Насамперед кожен автолюбитель не хотів би потрапити в аварію. Саме тому рекомендується змінювати покришки ще до того часу, як випаде сніг і з'явиться крижаний покрив. Також потрібно їздити плавно і в жодному разі не рушати з місця різко.

Також цілком можливо, щоб у зимовий час випаде сніг. Саме тому в кожному багажнику водія необхідно мати кілька предметів: лопату, затискач для акумулятора, буксирувальний трос, розморожувач замків та ліхтарик.

Крім цього, не варто забувати і про павербанк, який може виручити будь-якої миті, наприклад, якщо ви завантажили і у вас сів телефон.

Ще потрібно додати про те, що бажано перед зимовим часом зробити кілька важливих процедур. Потрібно промити форсунки або карбюратор, перевірити та відрегулювати кут випередження запалення та зазор між контактами переривника-розподільника, також «законсервувати» дрібні осередки корозії антикором, щоб до весни вони не перетворилися на наскрізні дірки.

Читайте також:

Українців попередили про нову автомобільну аферу: як люди залишаються без грошей

Автомобілістам розповіли, чому не можна вибирати антифриз за кольором

Автомобіліст показав, як виглядає його машина, де він проїхав півтора мільйона кілометрів за 6 років