З'явилась інформація на рахунок того, що відбувається в Криму.

Річ в тім, що російські окупанти півострова примушують "бюджетників" та зокрема медиків робити собі щеплення вакциною "Супутник V", яка ще не пройшла всі дослідження. Про це повідомив постійний представник президента України в Автономній республіці Криму Антон Кориневич, пише "OBOZREVATEL".

Окупанти тестують небезпечні вакцини на жителях Криму, фото: YouTube

Окрім медиків також вакцинують військовослужбовці країни-агресора. Загалом Кориневич підкреслив, що Крим став для Росії тестовим полігоном її сумнівної вакцини. Адже деяких "бюджетників", зокрема медпрацівників, примушують до вакцинації, а в разі їх відмови погрожують їм звільненням.

Бажання вакцинуватись у людей немає на основі того, що вони не вірять в цю неперевірену вакцину. Тобто вона не протестована, а вже нараховується кілька десятків медпрацівники, які пройшли вакцинацію. Більш того, є інформація, що зовсім скоро вона можливо буде розповсюджена серед студентів та учнів.

Жителів Криму примушують вакцинуватись неперевіреною російською вакциною, фото: Українська правда

В добавок Антон Кориневич сповістив про те, що за неофіційними даними, у російських військовослужбовців, яким вже зробили щеплення російською вакциною, спостерігалися підозрілі симптоми, серед яких підвищення температури, слабкість. Проте Росія прикладає максимум зусиль, щоб ця інформація не розповсюдилась, особливо в ЗМІ.

Тому цілком зрозуміла стурбованість влади, яку викликає вакцинація українських громадян небезпечним неперевіреним препаратом. Тим паче "Супутник V" випробовують не тільки на жителях Криму, але й на тих, хто проживає на тимчасово окупованому Донбасі.

Раніше "Нyser" писав про те, що Зеленський однією фразою розгромив російську вакцину.

Також наш портал повідомляв, що стало відомо, у скільки українцям обійдеться вакцинація від ковіда.

Нагадуємо, що в Україну йде нова епідемія.