З'явилась інформація про нову пасію відомого російського виконавця Філіпа Кіркорова.

Артист намагається приховувати своє особисте життя від чужих людей і вже багато років поряд з ним ніхто не бачив жінку. На фоні цього навіть почали говорити, що він віддає перевагу чоловікам. Проте останнім часом Філіп часто з'являється в компанії своїх близьких подруг, серед яких Світлана Лобода, Ані Лорак та Яна Рудковська, пише "ТСН".

Кіркоров вирішив більше не приховувати жінку, яка робить його щасливим, фото: YouTube

Кіркоров веде досить активний спосіб життя і любить відпочивати у компанії друзів. Так, наприклад, у середу, 10 лютого, артист опублікував у своєму Instagram фото, на якому він зображений серед своїх друзів, в тому числі і Ані Лорак.

Між іншим, варто відзначити, що вже довгий час Ані Лорак і Філіп Кіркоров підтримують тісний зв'язок. Якийсь час у мережі ходили чутки і про можливий роман артистів, проте підтвердження їм не знайшлося. Більш того, зі слів самих артистів, між ними лише тепла дружба і нічого більше.


Однак на фото з нею Філіп Кіркоров виглядає дуже щасливим, а його очі буквально горять, що звісно ж помічають уважні фанати. Так, і на цьому фото користувачі вкотре відзначили, як світяться від щастя очі співака. Окрім цього, деякі помітили, що Лорак стає все більш схожою на Любов Успенську.

Скріншот з Instagram

Скріншот з Instagram

Скріншот з Instagram

Скріншот з Instagram

Скріншот з Instagram

Скріншот з Instagram

Раніше "Нyser" писав про те, що Кіркоров перевіз у свій особняк нову подружку.

Також наш портал повідомляв, що Алла Пугачова пішла в рознос з незнайомцем.

Нагадуємо, що Лайма Вайкуле сіла на білявого красеня і пристрасно застогнала.