В мережі обговорюють дивне фото відомої української співачки Тіни Кароль.

Вже понад 15 років Кароль будує свою сольну кар'єру і варто визнати, що досить успішно. В честь такого серйозного для неї ювілею, минулого року вона випустила альбом "Знайти своїх" в знак поваги своїм шанувальникам. Окрім того, в одинадцятому сезоні проекту "Голос країни" співачку можна буде знову побачити в тренерському кріслі.

Тіну Кароль випадково сфотографували зблизька і без макіяжу, фото: YouTube

Враховуюче все це, можна сміливо визнати, що за свої 36 років Тіна Кароль встигла зробити чимало і на досягнутому зупинятись не збирається. До речі сьогодні, 12-го лютого, сталася прем'єра її нової відеороботи на пісню "Скандал". Зі слів артистки, це перше демо з її майбутнього альбому, який можна буде почути зовсім скоро.

Між іншим, про свій провокаційний кліп співачка розповіла в студії програми "Сніданок з 1 + 1", підкресливши, що він символізує нову сторінку в її музичній кар'єрі. Відомо, що для зйомок в цьому кліпу вона схудла на шість кілограмів. Також вона постійно відвідувала зал, щоб мати можливість виконувати акробатичні номери і навіть ставати на місток.


До всього іншого режисером кліпу виступив - Indy Hait. Цим інтерв'ю Тіна Кароль дуже заінтригувала свою аудиторію, але її фанати також звернули увагу і на зовнішній вигляд артистки. Можливо вона втомилась, але її обличчя здається опухлим і місцями можна розгледіти ледве помітні дивні плями.

Тіна Кароль презентувала новий кліп в студії програми Сніданок з 1 + 1, фото: YouTube

Раніше "Нyser" писав про те, що відверта Тіна Кароль осатаніла від збудження у новому відео.

Також наш портал повідомляв, що Тіна Кароль поскаржилась на цькування Олі Полякової.

Нагадуємо, що Тіна Кароль у розідраному ліфі схилилась на розпутство.