2 вересня кияни прокинулися від звуків повітряної тривоги, а потім вибухів. Звичайно, вже багато хто воліє не спускатися в укриття, а просто перевертатися на інший бік у ліжку і знову засинати.

Хочемо попередити, то це дуже небезпечно і ви повинні бути відповідальними за ваше життя, адже підступність та жорстокість росіян не знає кордонів і вони спокійно б'ють по житлових будинках, як 3 вересня вона вдарила по ВНЗ у Полтаві.

Про це знає й сім'я Каті Осадчої, тому ведуча показала своє особисте укриття в них з Горбуновим домом.

Юрій Горбунов, фото з соцмереж
Юрій Горбунов, фото з соцмереж

1 вересня для Катерини Осадчої видалося доволі насиченим днем з купою справ та емоцій. На жаль, не завжди приємних. Починалося все дуже обнадійливо, а завершилося в укритті.

Зранку Катя Осадча вдосталь насолодилася кавою та шелестом листя на власному обійсті. Звісно, настрій було затьмарено трагічними подіями в Харкові. Та треба було поспішати, адже на знаменитість чекала купа справ.

Велика подія відбулася у світі фешн-індустрії – уперше за 2 роки стартував український тиждень моди. Осадча пояснила підписникам свого Інстаграм-акаунту, настільки це важливо.

Адже люди розвивають легку економіку країни, попри те, що доводиться працювати без світла та під обстрілами. Дизайнери – просто молодці. А моделі теж не злякалися – вийшли на подіум. Пам’ятаючи своє минуле модельне життя, Осадча не могла не підтримати колег.

Так захопилася модними подіями, що повернулася додому, коли вже вимкнули світло, тож довелося змивати макіяж у темноті. Та це було не найгіршим, що трапилося того дня. Через черговий наліт та повітряну тривогу довелося швиденько спускатися з дітьми в укриття, що розташоване під їхнім будинком. Тож, як бачимо, ніч не задалася. Добре, хоч наше ППО не підкачало.

Читайте также:

Секрет розкритий: Катя Осадча вперше розповіла, скільки їй насправді років.

Катя Осадча розповіла, чого справді боїться Меладзе і що він думає про Україну