Знаменита українська журналістка та телеведуча, модель, а також дружина народного артиста України Юрія Горбунова Катя Осадча звернулася до українців та заговорила про Меладзе після скандалу у Дубаях. Вона розповіла про справжню позицію російського співака щодо війни в Україні.

Відповідну публікацію Катя Осадча оприлюднила на своїй сторінці в Instagram у розділі Stories.

Вже напевно всім відомо про скандал Валерія Меладзе у Дубаях. Українська журналістка Катя Осадча вирішила прокоментувати ситуацію з російським артистом і з люттю заговорила про його боягузтво.

Катя Осадча відзначила, що Валерій Меладзе ще з 2014 року відмовляється давати інтерв'ю, щоб уникати питань щодо війни на території України.

"Сподіваюся, що тему з Меладзе на концертах у Києві закрито назавжди? І всі шанувальниці танців метелика перестануть розповідати, що він за нас і взагалі грузин", – сказала українська телеведуча.

Крім того, вона звернулася до українців, які вважають Валерія Меладзе своїм кумиром.

"До речі, цей бравий грузин боявся давати інтерв'ю після 14 року, адже висловити свою підтримку Україні не міг. Але продовжував на убогій сцені без жодних елементів шоу збирати по кілька аншлагів поспіль, адже перебували українці, які нудьгували за ватною лірикою", - продовжила Катя Осадча.

Читайте також:

Малював чорні квадрати: Катя Осадча розповіла, як її діти переживають війну

Катя Осадча розповіла, що робить, коли настає момент розпачу

Катя Осадча вперше показала, як виглядає її брат. Вони дуже схожі. Фото