Катерина Осадча – популярна українська журналістка та телеведуча, яка стала відома завдяки шоу "Світське життя" на каналі 1+1. Зірка заслужила на визнання не лише телеглядачів, а й фанатів у соцмережі Instragram. Ще б пак, зараз за її життям стежить понад 1,8 мільйона людей. При цьому Осадча неодноразово заявляла, що вона завжди щира з передплатниками і багатьом із ними ділиться, бо вважає, що її аудиторія – це близькі та рідні їй за духом люди. Чергову можливість "посекретувати" шанувальники Осадчої отримали днями.

Так, у сторіз своєї сторінки в Instagram знаменитість поспілкувалася з фанами на найвідвертіші теми.

Наприклад, знаменитість зізналася, що з початку повномасштабного вторгнення через стрес вона схудла на 5 кілограмів, які не повернулися.

А на запитання, як Осадча заспокоює себе і чи вживає седативні препарати, ведуча відповіла: "Мене заспокоює ЗСУ. Ліки – ні".

Також Катерина розсекретила, що за паспортом їй 39 років, хоча в душі вона почувається на 25. І справді, ідеально рівний тон шкіри, відсутність навіть дрібних недоліків на обличчі та загадкова усмішка – багато шанувальників Каті Осадчої стверджують, що артистка не виглядає на свій справжній вік.

Крім того, ведуча поділилася, що вона взагалі не займається спортом, а худнути їй допомагає стрес.

Читайте також:

Катя Осадча розповіла, чого справді боїться Меладзе і що він думає про Україну

Малював чорні квадрати: Катя Осадча розповіла, як її діти переживають війну

Катя Осадча розповіла, що робить, коли настає момент розпачу

Катя Осадча вперше показала, як виглядає її брат. Вони дуже схожі. Фото