Всі ми знаємо, що стосунки у сім'ї – це складна тема для багатьох. Особливо це зараз відчувають ті українці, які мають родичів у ворожій Росії.

У такій ситуації зараз перебуває актриса та телеведуча Ольга Сумська, українська Роксолана, адже її донька – Тоня Паперна – живе з чоловіком у Росії. Через це знаменитість отримує багато негативних коментарів. Але це не всі сімейні проблеми артистки, адже вона має досить напружені стосунки із сестрою, про що теж розповідала не так давно.

Ольга Сумська зі старшою дочкою, фото: youtube.com
Ольга Сумська зі старшою дочкою, фото: youtube.com

Ольга Сумська поділилася непростими подробицями стосунків зі своїми рідними, які загострилися на тлі рішення її старшої доньки Антоніни Паперної залишитись у Москві після початку війни. Це рішення стало джерелом критики та негативних коментарів на адресу сім'ї актриси. Сумська відверто зізналася, що зазнає тиску та морального дискомфорту через це. Проте, як каже Ольга, вона навчилася не зважати на чужі думки.

Особливо важким для Сумської був момент, коли її племінник, актор В'ячеслав Хостікоєв, публічно висловив невдоволення щодо відсутності Антоніни на похороні їхньої бабусі. Його закиди стали особистим викликом для Ольги, і вона не змогла промовчати, адже тема сімейних стосунків є для неї особливо болісною.

"Як може долетіти Тоня на похорон, якщо почалося повномасштабне вторгнення? Вона прилетіла на один день ще в 2021 році, на останній день народження мами 14 жовтня. Але чи був Слава на тому дні народження? привітати – це інше. На похороні не було їх, ми самі ховали маму втрьох” ,
– сказала Сумська.

Дочь Ольги Сумской Антонина Паперная
Дочь Ольги Сумской Антонина Паперная

Ольга Сумська також поділилася ще одним болючим епізодом зі свого життя, що відбувся під час церемонії нагородження лауреатів Шевченківської премії у театрі Франка. Актриса зізналася, що цей момент був для неї особливо важким, оскільки йдеться про її стосунки із рідною сестрою Наталією Сумською.

"Повна зала людей, всі вітаються, а сестра не повертає голови. І це все бачать. Це боляче. Я готова спілкуватися. Я люблю її, як і раніше. Це та людина, яка привела мене до цієї професії. Це моя друга мама" , - Висловилася актриса.

Ольга Сумська зізналася, що незважаючи на всі труднощі у відносинах із сім'єю, вона залишається відкритою до спілкування та не втрачає надії на примирення.

Ольга Сумська. Фото: скріншот YouTube
Ольга Сумська. Фото: скріншот YouTube

Читайте також:

Старша дочка Ольги Сумської знялася в російському серіалі та розповіла, кого вона зіграла .

Росіяни внесуть її до "чорного списку" за це: Софія Ротару публічно звернулася до українців із важливою заявою.