Стало відомо, що захищаючи Україну, загинув учасник команди "Наш формат" із Кам’янця-Подільського у Лізі Сміху Роман Іваненко.

Трагічну звістку повідомив лідер команди "Наш формат" Володимир Черняк в своєму Instagram.

Роман Іваненко служив в 72-гій окремій механізованій бригаді імені Чорних Запорожців. На фронт він потрапив після початку повномасштабного вторгнення РФ. До цього грав у "Лігу сміху", а також працював ведучим більше 10 років.

Відомо, що попавши в оточення, на Вугледарському напрямку, Роман до останнього бився поруч із своїми побратимами. Він отримав важке поранення і був взятий в полон. Боєць тримався за життя з 24.01. по 28.02, але не отримавши від окупантів гідної медичної допомоги, відійшов у засвіти.

«Бився за Україну, поки билося серце! Попавши в оточення, Роман гідно дав бій ворогу поруч із своїми побратимами, однак отримав важке поранення. Сьогодні Романа евакуювали „на щиті“! Ми завжди пам’ятатимемо його як щирого, доброго юнака, який безмежно обожнював свою родину, цей світ, і завжди ділився радістю, теплом з усіма. Він, дійсно, Герой! І він завжди буде в нашому серці. Світла пам‘ять тобі, друже, та усім, чиє життя забрав прокляття ворог з РФ», — написав він.

В коментарях під дописом на загибель артиста відреагували тренери "Ліги сміху" та українські знаменитості:

Ігор Ласточкін: "Як же це важко сприймати… Рома, пробач за все… Вічна пам’ять, вічна Слава Герою!";

Володимир Дантес: "Слава Герою. Вічна пам’ять";

співачка ROXOLANA: "Вічна пам‘ять Герою".

Пізніше Володимир Черняк уточнив, що тіло полеглого Героя буде вдома за кілька днів.

Роману було 28 років. У нього залишилась дружина Катерина та мама Наталія.

Раніше у ЗМІ повідомляли про загибель на фронті учасника Ліги Сміху Ярослава Гаркавка. Він був учасником команд "ОГО" та інародного театру абсурду "Воробушек".

Читайте також:

Без жодних пересадок та затримок: між Львовом та Варшавою запустять прямі потяги

Патріарху Кирилу вже не довіряють: у Москві просять відпущення гріхів у Леніна

Не стало легендарного актора: ці серіали дивилися сім'ями. Пішла епоха