Глядачі знають цього актора з численних ролей у кіно та серіалах. Крім того, понад десять років він присвятив петербурзькому Камерному театру Малищицького. Володимир Акімов міг би ще багато всього зробити, але бій із тяжкою хворобою він програв.

Стало відомо, що латвійський та російський актор Володимир Акімов помер на 60 році життя. Трагічна подія сталася ще 1 березня, а похорон відбувся 5 березня.

Так, актор Віктор Гахов розповів, що у Акімова спочатку відмовили ноги, а потім він потрапив до лікарні.

"Ми працювали разом у театрі, дружили всі ці роки. У нього залишилася дочка. Дружина померла вже давно, ще молода", - поділився інформацією з журналістами Гахов.

Друг Акімова також розповів, що на прощанні з артистом були присутні лише семеро людей.

"Це жахливо. Людина, яка відгукувалася на будь-яке прохання, найдобріша, талановитіша у всьому, справжній друг", - написав Гахов на своїй сторінці у "ВКонтакті".

Володимир Акімов народився Латвії 17 квітня 1963 року. 1991-го він закінчив театральний факультет Ризької музичної академії, після чого служив у Даугавпілському державному драматичному театрі. 1997 року Акімов переїхав до Петербурга і став актором Камерного театру Володимира Малищицького.

На екрані актор дебютував 1995 року в бойовику Олександра Іншакова та Михайла Туманішвілі "Хрестоносець".

А ось популярність до актора прийшла після ролі криміналіста Івана Семеновича у серіалі "Таємниці слідства" - Володимир Акімов брав участь у восьми сезонах телекартини.

Далі були - Зайцев із "Полювання на Попелюшку", санітар Сергійович в "Агенті національної безпеки", "Гончі", "Вулиці розбитих ліхтарів" (з третього сезону), "Іван Грозний", "Версія", "Таємниці слідства", " Російські страшилки", "Чужий" та інші.

Загалом у кар'єрі актора 27 проектів.

Читайте також:

До хати прийде біда: які речі не можна класти на ліжко у спальні

Кадирова та ватажка "вагнерівців" Пригожина скоро може не стати: Фейгін розповів, чого чекати

Це істерика: кремлівська пропагандистка Сімоньян вже загрожує ракетним ударом по Тбілісі