В Україні завжди було прийнято гучно та з розмахом відзначати особливі віхи в житті людини. От тільки війна внесла у цю традицію свої корективи.

Ніхто не стане сперечатись, що 20 років - це дивовижний вік. Деякі до цього часу ще тільки роздумують над тим, чим хочуть займатися в житті, інші ж визначилися не тільки за професією, але і з вибором чоловіка або дружини. У старшої доньки Олени Кравець все це ще попереду, а от 20-річчя їй довелось святкувати з гіркотою на серці.

Так, Марії Кравець виповнилося 20 років 24 лютого, у річницю повномасштабної війни Росії проти України.

На своїй сторінці в Instagram дівчина зізналася, що відзначати день народження у цей день їй не хочеться. Вона додала, що хотіла б стерти його з пам’яті.

Разом з тим, Марія подякувала Збройним Силам України за можливість у своє 20-річчя бути вдома в рідній України, у рідному місті з близькими.

На нових фото дівчина зображена на вулицях Києва з домашнім улюбленцем під рукою. Маша одягнена у джинси, гольф і сіре пальто та щиро усміхається.

"Так вийшло, що я народилася у день, який зовсім не хочеться святкувати. День, котрий ліпше просто стерти з пам’яті та забути весь той жах. Цей рік був найскладнішим для українців. Кожен з нас пережив його по-своєму, зазнав своїх жахливих втрат, своїх тяжких травм. Але й кожен подорослішав. І, думаю, не на один, а одразу на кілька років… тільки не зрозуміло, добре це, чи погано. Та все ж таки, сьогодні 24.02.2023 і мені 20. Є лише два бажання [хоча кажуть, що їх не можна розповідати, та одним я поділюсь]. По-перше, мрію зустріти свій 21-й день народження в Україні, де кожен клаптик землі під мирним небом. А по-друге, думаю ви самі знаєте", — поділилася іменинниця.

Читайте також:

Церковне свято 25 лютого: чому цей день вважається чудотворним та кому помолитися

Повалення Лукашенка та зіткнення: астролог розповів, що відбудеться в Білорусі цієї весни

Його важко впізнати: як виглядатиме новий Chevrolet Aveo, який так сподобався українцям