Відома американська актриса, колишня модель, а також колишня дружина Брюса Вілліса заявила, що зірка бойовиків перебуває у тяжкому стані. Справа в тому, що хвороба Брюса Вілліса прогресує, що говорить про серйозні проблеми з його здоров'ям.

Відповідну інформацію Демі Мур розмістили на своїй сторінці у Instagram.

«Наша сім'я хотіла б почати з висловлення нашої глибокої подяки за неймовірний вилив любові, підтримки та чудових історій, які ми всі отримали після того, як поділилися початковим діагнозом Брюса. У дусі цього ми хотіли надати вам оновлену інформацію про нашого улюбленого чоловіка, батька та друга, оскільки тепер ми маємо глибше розуміння того, що він переживає», - підписала публікацію відома американська актриса.

Крім цього, вона розповіла, що хвороба Брюса лише прогресує, а стан його здоров'я стає дедалі гіршим.

«З того часу, як навесні 2022 року ми оголосили Брюсу діагноз афазії, його стан прогресував, і тепер у нас є більш конкретний діагноз: лобово-скронева деменція (відома як ЛВС). На жаль, проблеми зі спілкуванням — лише один із симптомів хвороби, з якою стикається Брюс. Хоча це болісно нарешті отримати чіткий діагноз — це полегшення», - додала Демі Мур.

Крім цього, на сайті Асоціації лобово-скроневої деменції заявили, що від хвороби Брюса Вілліса немає жодних ліків на сьогоднішній день. Так, на превеликий жаль, його вилікувати не можна.

Читайте також:

Її «зебру» розщепило: Демі Мур у стрінгах зробила шпагат у повітрі

У сімействі "міцного горішка" наближається поповнення: Брюс Вілліс вперше стане дідусем. Фото