Польська актриса Барбара Брильська, яка зіграла Надю у фільмі "Іронія долі, або З легкою парою!", зневажливо висловилася про життя в Росії. Зірка коханого мільйонами фільму заявила, що росіяни живуть у моторошних умовах, самі того не усвідомлюючи.

За словами актриси, в Росії жити гідною можна тільки в Москві та Петербурзі, а в інших містах процвітає злидні та розруха.

"Інший народ подивіться, як живе... Омськ, Новосибірськ... Ми прилітаємо туди, і мені страшно виходити з літака. Там скрізь убогість, там неможливо жити", — заявила польська актриса, маючи на увазі сибірські міста.

Така заява блондинки дуже зачепила жителів Росії. Так, наприклад, жителі Києва заявили, що "підготували гідну відповідь невдячній актрисі".

Крім того, польській актрисі Барбарі Брильській на її заяву про те, що сибірські міста – «жебраки» і там «неможливо жити» відповів і губернатор Омської області Олександр Бурков у своєму телеграм- каналі .

"Люблю фільм "Іронія долі, або З легкою парою!". Відмінне радянське кіно, під яке в нашій країні всі готуються зустрічати Новий рік. Зізнаюся, не чекав від Барбари Брильської, яка чудово зіграла інтелігентну Надю, такої різкої заяви на адресу нашого міста. Робити висновки про Київ з трапу літака щонайменше дивно. Ми любимо своє місто і в образу його не дамо! - заявив губернатор.

Мер Новосибірська Анатолій Локоть також не залишив без відповіді заяву Брильської. Він запропонував актрисі приїхати до Новосибірська на день міста влітку 2023 року та оцінити рівень та якість життя новосибірців. Також Анатолій Локоть висловив жаль, що кумир кількох поколінь допустив і продовжує допускати антиросійські висловлювання, негативно оцінюючи реалії.

Довідка : Барбара Брильська - польська та радянська актриса театру та кіно. У СРСР вона стала відома завдяки ролі у фільмі "Іронія долі".

Читайте також:

Спробуйте дізнатися: Тіна Кароль показала архівне фото у кумедному пальті.

Незвичайний лайфхак: для чого деякі господині одягають носок на пилосос

Їх лише три: яким знакам Зодіаку неймовірно пощастить найближчим часом