Ось уже близько місяця не змовкають розмови про стан здоров'я олімпійського чемпіона 2006 року, дворазового чемпіона світу та триразового чемпіона Європи Романа Костомарова. Ще б пак, ходять чутки, що якщо запальні процеси в організмі спортсмена продовжать прогресувати, то Костомаров ризикує закінчити століття в інвалідному візку. Крім того, у майбутньому йому прогнозують проблеми з нирками та печінкою, а також інсульти. Ну а поки що просочуються тривожні новини, що через гангрену він уже залишився без стоп і кистей рук.

Так, російське пропагандистське видання "Комсомольська правда" написало, що олімпійський чемпіон із фігурного катання Роман Костомаров переніс операцію з видалення кистей рук. І це вже друга ампутація кінцівок у переможця Ігор-2006 у танцях на льоду в парі з Тетяною Навкою, оскільки тиждень тому він втратив стоп.

Так, кілька виступів на відкритих ковзанках Підмосков'я у тріскучий мороз у грипозному стані зламали цього найпотужнішого гіганта фігурного катання.

Адже багато хто його пам'ятає в костюмі тореодора з яскравої, повної пристрасті та руху, що заряджає шаленою енергетикою програми "Кармен", з якою Костомаров та його партнерка Тетяна Навка виграли "золото" Олімпійських ігор-2006 у Турині.

Не дивно, що медсестра лікарні, в якій зараз перебуває фігурист, розповіла, що після того, як спортсмен прийшов до тями і побачив себе після хірургічного втручання, він не витримав і вдарився у сльози від безвиході.

Читайте також:

Спробуйте дізнатися: Тіна Кароль показала архівне фото у кумедному пальті.

Незвичайний лайфхак: для чого деякі господині одягають носок на пилосос

Їх лише три: яким знакам Зодіаку неймовірно пощастить найближчим часом