Стало відомо, що українська співачка Аліна Гросу, яка у жовтні минулого року перенесла тяжку операцію в Україні, завершила свою терапію в Індії.

Як пройшло її лікування у шпиталі за кордоном, зірка розповіла у Instagram .

"Я безмежно вдячна всій команді фахівців-лікарів з Індії. За те, що днями та ночами неймовірно дбали, дбали та ще допомогли", - написала українка.

Гросу показала фотографію, зроблену з робітницею госпіталю першого дня, а потім похвалилася актуальним знімком, на якому продемонструвала зміни.

Як виявилося, вегетеріанська дієта, якої дотримувалася виконавиця, допомогла їй не лише погладшати, а й позбутися більше 5 кг. за три тижні. Так, під час перебування у шпиталі Аліна Гросу неодноразово розповідала, що харчування там виключно вегетаріанське. Крім того, за розміром порцій також суворо стежили, тому вони схожі на залишки страви, ніж на повноцінний прийом їжі.

Нагадаємо, що кілька місяців тому Аліні Гросу зробили операцію в Україні, яка тривала 3,5 години. Проте, що саме спричинило хірургічне втручання, виконавиця не повідомила.

Спочатку Гросу сподівалася самостійно відновитись після всіх проблем зі здоров'ям, але цього не сталося, тому довелося звертатися за допомогою до фахівців в Індії. Так, після лікування в Україні зірка вирішила довіритись аюрведичній медицині.

У медзакладі артистка провела 21 день, дотримуючись суворої дієти і перебуваючи під постійним наглядом лікарів.

Читайте також:

Спробуйте дізнатися: Тіна Кароль показала архівне фото у кумедному пальті.

Незвичайний лайфхак: для чого деякі господині одягають носок на пилосос

Їх лише три: яким знакам Зодіаку неймовірно пощастить найближчим часом