Погана слава п'ятниці, на яку випадає 13 число місяця, широко відома, і навіть невірні люди в цей "нещасливий" день згадують про "погані прикмети". У народі вважається, що у п'ятницю 13-го не можна розпочинати нових справ, треба бути особливо обережним, а краще взагалі не виходити з дому. Для відомої української актриси Ганни Саліванчук фатальною стала п'ятниця, 10-та.

Так стало відомо, що в п'ятницю, 10 лютого, Ганна Саліванчук, забираючи сина зі школи, артистка підсковзнулася, впала і вдарилася головою об сходинку. Крім розбитого носа зі зміщенням, знаменитість отримала струс мозку.

У своїх Instagram стороз актриса, відома за роллю продавщиці Віруньки з комедійного серіалу "Одного разу під Полтавою" показала жахливі фото та розповіла подробиці того, що сталося.

Так, на першому фоті Анна показала себе з розбитим носом, синцями під очима та розбитим чолом.

Як зізналася Саліванчук, ніщо цього дня не віщувало лиха, проте втручання російських окупантів усе змінило.

"У п'ятницю було чотири сирени, і я бігла за сином до школи. Хотіла забрати його рюкзак, він був у укритті. І на сходах впала обличчям об лід. У мене був ще струс мозку. Оля Полякова мені пише, що в неї теж було таке. Вона нікому не показувала. Прийшов результат КТ і я маю ще зсув", — розповіла подробиці Саліванчук.

Артистка поскаржилася, що їй ще дуже прикро, адже інцидент стався за день до прямого ефіру на телебаченні.

Зірка пройшла необхідні обстеження, зробила рентген і в неї, крім перелому носа, виявили ще струс мозку.

Зараз Ганна каже, що почувається краще, але перенісся і голова все ще болять. Наслідки падіння вона намагається ховати під шаром гриму.

Зараз актриса проводить час із двома дітьми, жартує, що схожа на "аватара", і сподівається скоро погладшати і повернутися до роботи.

Читайте також:

Тарас Цимбалюк розповів, як він отримав повістку та не потрапив на фронт

День Святого Валентина: красиві листівки та привітання

Справи дуже погані: у Росії насторожилися особистими дзвінками Волочкової самій Богородиці та Христу