Війна в Україні триває майже рік, і за цей рік багато людей проявили свою справжню сутність. Зрозуміло, при думках про війну всім здається, що головне - це той фронт, де стріляють. Але насправді неймовірно важливим є тил, який всіляко сприяє "передку".

Багато українських знаменитостей відмовилися піти на фронт. Зрозуміло, є ті, хто відчув потребу бути там, на "нулі", а хтось знайшов себе в іншому виді діяльності.

Наприклад, український актор Тарас Цимбалюк отримав повістку, але на фронт не вирушив. Актор пояснив свою позицію, інформує ТСН.

"Коли тобі пише якийсь дивний критик: йди на передок, йди в окоп. Я не хочу людині в абзацах пояснювати, що своєю медійністю я можу набагато більше користі принести, перебуваючи тут. Що буде тоді, коли всі зараз підуть на передову та хто волонтеритиме, допомагатиме цим людям? Пишуть же хто? Ті, хто сидять удома. У них багато часу", — обурився український актор.

Цимбалюк поділився своїм відчуттям того, як саме він може сприяти українській армії та наближати перемогу всього українського народу.

"Коли з акторами зробили свій благодійний аукціон, почали збирати гроші на швидку допомогу. Зібрали 50 тисяч євро, наприклад, я зрозумів, що ось тут сила того, що я можу використати свою медійність як допомогу. Коли ми влітку зробили виставу, з кожної вистави ми щось намагаємося купити.Я сам собі потис руку і сказав: "Чувак, тут ти будеш набагато кориснішим", - пояснив актор.

Читайте також: