Пісні Ігоря Ніколаєва знають та люблять мільйони жінок у Росії та далеко за її межами. Він написав десятки композицій, які стали справжніми хітами. А талант у ньому розгледіла сама Алла Пугачова, з легкої руки якої невідомий хлопець із Сахаліну потрапив на сцену. Сьогодні ж, як грім серед ясного неба, з'явилася новина, що Росія може втратити свого улюбленця.

Стало відомо, що російського співака та композитора Ігоря Миколаїва екстрено госпіталізовано з підозрою на інфаркт. Адже народному артисту Росії всього 63 роки.

Як повідомляє Telegram-канал Mash, напередодні о 5-й ранку Ігорю Ніколаєву викликали швидку в заміський будинок через проблеми з серцем. Лікарі, що прибули на місце, діагностували йому нестабільну стенокардію.

Спочатку його привезли до лікарні у Красногорську, але потім перевезли до столиці.

Відомо, що зараз 63-річний артист перебуває у блоці інтенсивної терапії ФДБУ "НМІЦ кардіології" МОЗ Росії - його обстежують лікарі.

За деякими даними, після обстеження лікарі підтвердили, що у Миколаєва інфаркт і зараз лікарі проводять артистові курс інтенсивної терапії.

Наразі медики вважають за краще утримуватися від можливих термінів відновлення. Швидше за все, найближчим часом композитор буде змушений провести на лікарняному ліжку.

Ні дружина, ні помічниця Миколаєва поки що офіційно не підтвердили інформацію.

Нагадаємо, що наприкінці березня 2020 року Миколаїв був госпіталізований до Московського багатопрофільного клінічного центру "Комунарка". Тоді у нього не підтвердили COVID-19, але виявили пневмонію.

Читайте також:

У Києві не стало зірки фільмів "Доярка з Хацапетівки", "День народження Буржуя" та "Повернення Мухтара"

Шукає політичний притулок: Лукашенко відвідав найбіднішу країну Африки, наслідуючи заклик Путіна

Готова «кришити» прихильників Зеленського: Валюха зі «Сватів» рветься на фронт